Om os

Velkommen til dit kreative univers

Hos Dobby Hobby skaber vi rammerne for din kreative udfoldelse. Vi ved, hvor vigtigt det er at sætte plads og tid af til at være kreativ og udvikle sig i alle aldre, og derfor sørger vi for at levere kreative produkter direkte til dig – til gode priser.

Vi har de nyeste trends inden for arts og crafts – samlet ét sted – så du nemt og hurtigt kan finde lige præcis dét, du har brug for til dit næste DIY-projekt hos os. Dobby Hobby er startet af tre partnere i Odense, som hver især har et væld af erfaring og gode idéer med sig.

Hvis du sidder med nogle gode idéer til produkter, som vi bare skal have hos Dobby Hobby, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Christine Mikkelsen

Administrerende direktør og ejer

Christine er en markedsføringsøkonom med en passion for kreativitet og dét at sidde med et nyt kreativt projekt i hænderne. Med Dobby Hobby ville Christine skabe en platform for andre kreative sjæle, som kan samle alt, hvad de behøver, på ét sted, men også hvor man kan udfordre og inspirere hinanden med spændende nye idéer i alle kreative discipliner.

Martin Larsen

Partner og ejer

Martin er en entreprenør med stor erfaring med webshops, hvor hans mange idéer har skabt et utal af projekter med stor succes, og nu har han kastet sig over Dobby Hobby webshoppen.

Rasmus Ullehus

Partner og ejer

Rasmus er en idérig entreprenør med flere succesfulde virksomheder inden for byggebranchen samt fynsk kultur og restauration. Rasmus og Martin kommer med den investering og den viden, som er med til at gøre Dobby Hobby til din ideelle platform for kreativ udfoldelse.