Spørgsmål og svar

Hvordan ændrer jeg i min bestilling?

Det er desværre ikke muligt at ændre eller tilføje varer til din ordre, når din ordre er gennemført.

Hvad gør jeg hvis der mangler en vare i min pakke?

I tilfælde af at du mangler en vare i din pakke, så beklager vi først og fremmest mange gange.

Vi vil dog bede dig om at dobbelttjekke pakken først, og hvis du efterfølgende ringer eller skriver til os, bedes du have følgende oplysninger klar:

- Ordrenummer

- Produkt

- Antal af produkter

Har I modtaget min ordre?

Når vi modtager din ordre i webshoppen, får du altid en ordrebekræftelse til den angivne e-mailadresse. Det kan forekomme, at e-mailen ender i spam, så derfor beder vi dig tjekke der.

Skulle du mod forventning ikke modtage ordrebekræftelsen, så er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@dobby-hobby.dk.

Hvordan kan jeg betale for min ordre?

Hos Dobby-Hobby.dk kan du betale med Dankort, e-Dankort, Visa Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron, American Express, ViaBill samt MobilePay.

Vi hæver først beløbet fra dit betalingskort, når din ordre afsendes. Når vi har hævet pengene, modtager du per e-mail en kvittering for betalingen.

Hvor lang leveringstid kan jeg forvente?

Dobby-Hobby.dk sender pakker med DAO, som tilbyder omdeling, levering til pakkeshop og/eller
privat levering.

Alle ordrer hvor varen er på lager (Se lagerstatus under hvert produkt) pakkes og sendes samme dag med levering på 2-5 hverdage efter afsendelse. Vær opmærksom på at der er længere leveringstid på produkter der er på fjernlager. Find lagerstatus under hvert enkelt produkt.

Hvad koster fragten?

Vi har fri fragt med levering ved køb over 399 kr., som leveres til en pakkeshop. Ved hjemmeleveringen forekommer der et gebyr – Fragt fra 45,-

Hvor langt er min pakke?

Når vi sender din pakke, modtager du en sms og/eller e-mail med et Track & Trace nummer, som du kan følge din pakke gennem. Der kan dog i nogle tilfælde gå op til 24 timer før tracking af ordren kan ses.

Hvordan annullerer jeg en ordre?

Det er desværre ikke muligt at annullere en ordre, når den først er placeret i shoppen. Men når du har modtaget pakken, kan du returnere den og få pengene tilbagebetalt.

Se mere herom under ”Fortrydelsesret/returnering” under ”Handelsbetingelser”.

Hvordan returnerer jeg varer?

Du har 14 dages returret fra den dag, du modtager din pakke på din adresse eller afhenter pakken i en Daoshop eller pakkeboks. Vi kan desværre ikke tage varer retur, der har overskredet de 14 dages returfrist.

Når du vil returnere varer, skal du give os besked via en returneringsformular. Pakken med returnerede varer skal, i ubrudt og original emballage, sendes med omdeling til Dobby-Hobby.dks lager på Claus Bergs Gade 5B, 5000 Odense C

Hvornår får jeg mine penge tilbagebetalt efter returnering?

Vi tilbagebetaler dig dit købsbeløb gennem samme betalingsmetode som dit oprindelige køb senest 14 dage efter at vi har fået pakken retur.

Reklamation

Du har 24 måneders reklamationsret, hvis du modtager en defekt eller beskadiget vare. Varen skal returneres i ubrudt og original emballage.