Handelsbetingelser

Handelsbetingelser 

Generelle oplysninger

Dobby-Hobby.dk

Karlskogavej 5
9200 Aalborg

kundeservice@dobby-hobby.dk

 

Betalingsbetingelser

På Dobby-Hobby.dk kan der betales med Dankort, eDankort, Visa Dankort, Visa Electron Mastercard, American Express, MobilePay og ViaBill via Quickpay.

Beløbet hæves først på dit kort, når vi sender varerne fra Dobby-Hobby.dk, og vi trækker aldrig et højere beløb end det, du har godkendt ved køb.

 

Leveringsbetingelser

Fragt

Pakker fra Dobby-Hobby.dk leveres med Dao. Du får gratis fragt ved køb over 399,95 kr. (hvis din pakke leveres til en Daoshop), og hvis din pakke leveres til en hjemmeadresse, forekommer der et gebyr. Hvis dit køb er under 399,95 kr., betaler du som køber selv fragten, og den pris afhænger af pakkens størrelse og vægt samt leveringssted (Daoshop, pakkeboks eller hjemmeadresse).

Levering

Vi leverer til både brofaste og ikke-brofaste leveringssteder med en leveringstid på 2-5 hverdage og vi leverer 365 dage om året. Visse leveringssteder kan dog påvirke fragtpris og leveringstid.

Du får besked via sms og e-mail, når vi har pakket din pakke samt når den er klar til afhentning.

Hvis du har angivet en hjemmeadresse til levering, vil din pakke blive leveret med Dao i din postkasse eller ved døren. Hvis pakken vurderes usikker (ikke muligt at få adgang til adressen eller lignende), så leveres pakken til den nærmeste Daoshop.

Hvis en, du kender, skal hente din pakke i en pakkeboks eller shop, skal de oplyse navn, adresse og femcifret udleveringskode.

 

Udsolgt vare

Hvis varen, du søger, er udsolgt, så skriv en e-mail til kundeservice (kontaktformular) og så giver vi et estimat af, hvornår vi kan få varen på lager og den kan leveres til dig.

 

Fortrydelsesret/returnering

Fortrydelse og returnering af vare

Returnering
Vi tilbyder 14 dages returret fra den dag du modtager dine produkter (i pakkeshop eller på din adresse). Herefter er det dit ansvar, at give os skriftlig besked om, at du ønsker at sende hele eller dele af din ordre retur.

Bemærk: Det er ikke muligt, at fjerne / tilføje ELLER annullere en ordre når først ordren er placeret i shoppen. Har du fortrudt din bestilling bedes du modtage produktet og derefter oprette en retur. Det er ikke en gyldig grund, at undlade, at afhente i pakkeshoppen. Dvs. du kan ikke fortryde dit køb ved blot, at nægte modtagelse af varerne uden samtidig at give os tydelig meddelse om dette. Sker dette vil der blive pålagt et gebyr.

Du skal sende dine produkter retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Når du vil returnerer dine produkter skal du følge denne simple guide:

1. Opret din retur og køb label her 
2. Print din label
3. Pak produkterne forsvarligt ind 
4. Når vi har modtaget produkterne vil du modtage en e-mail med information om, at vi har behandlet din retur.
5. Vi tilbagebetaler eventuelt beløb til samme kort som du benyttede da du placerede ordren.
6. Man kan IKKE få pengene refunderet hvis der er anvendt gavekort eller rabatkode.

OBS: Det er vigtigt, at du sender din pakke MED omdeling. Vi modtager/afhenter IKKE pakker uden omdeling!

Dine varer skal sendes retur til

Claus Bergs Gade 5B

5000 Odense C

  

Tilbagebetaling

Når vi har modtaget din returpakke, så vil dit købsbeløb blive tilbagebetalt gennem samme betalingsmetode som dit køb.

Du modtager det beløb, som du har indbetalt til os. Hvis der er tale om en værdiforringelse af varen, som du hæfter for, vil det fratrækkes købsbeløbet.

Vi refunderer alle betalinger fra dig, bortset fra fragt, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din fortrydelse. Vi tilbagebetaler beløbet, når vi har modtaget returpakken på vores adresse og har tjekket varens stand.

 

Reklamation

Du har 24 måneders reklamationsret, og varen skal returneres til vores lager. Derudover skal du kontakte vores kundeservice, med information omkring hvorfor varen reklameres. 

Vi hæfter for returneringen af varen. 

 

Klageadgang 

Hvis du vil klage over dit køb, kan du rette henvendelse til os i vores kontaktformular. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 
 
Skulle vi mod forventning ikke kunne blive enige om en løsning sammen, har du mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet ved køb på over 800 kr. Du kan se mere på www.forbrug.dk. I visse tilfælde vil en tvist skulle løses ved en almindelig domstol. 
 
Hos Dobby Hobby er vi glade for at du har valgt at læse vores handelsbetingelser. Vi håber, at de har givet dig en god mavefornemmelse og tryghed. Vi glæder os til at modtage din ordre, som vi håber kan bidrage til nogle skønne skabende stunder!